Υλικά
Προετοιμασία
Χτυπήστε καλά το βούτυρο, τη ζάχαρη και τα αυγά. Ανακατέψτε το αλεύρι με το B.P και προσθέστε τα στο μείγμα. Αναμείξτε καλά για περίπου 5 λεπτά μέχρι να ομαλοποιηθούν. Τοποθετήστε το μείγμα σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής και αδειάστε το προσεκτικά στην συσκευή την οποία έχετε λαδώσει και προθερμάνει προηγουμένως. Κλείστε τη συσκευή. Στα 6 λεπτά ελέγχετε αν είναι έτοιμα. Αν χρειάζεται αφήστε ακόμη μερικά λεπτά. Αφαιρέσετε τα τοποθετώντας τα στο ξυλαράκι η το πλαστικό στο οποίο θα τα διακοσμήσετε και αφήστε τα να κρυώσουν. Διακοσμήστε τα με λιωμένη σοκολάτα και διακοσμητικά της αρεσκείας σας. Τοποθετήστε τα σε κουτάκι από πολυστερίνη το οποίο έχετε διακοσμήσει ανάλογα και σερβίρετε.
Ingredients
Preparation
Mix well the butter, sugar and the eggs. Mix flour with baking powder and add to the butter-egg dough. Mix well for about 5 minutes until the smooth. Fill the batter into a piping bag and pipe into the baking moulds of the preheated device. After about 6 minutes check whether the pastry is ready cooked, otherwise continue baking for a few minutes. To remove the cake-pops, put the sticks into the cakes, remove and leave to cool down. The cake-pops can be decorated e.g. with melted chocolate. Place the decorated sticks into the support. Tip: if no piping bag as available at the moment, you can fill the batter into a freezer bag, cut off one of the corners. Now you can use the freezer bag as a piping bag.
Υλικά
Προετοιμασία
Ανακατέψτε το λιωμένο βούτυρο, τη ζάχαρη, τη βανίλια, τα αυγά και το γάλα. Προσθέστε το αλεύρι και το B.P και χτυπήστε τα καλά για περίπου 5 λεπτά μέχρι να ομαλοποιηθούν. Τοποθετήστε το μείγμα σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής και αδειάστε το προσεκτικά στην συσκευή την οποία έχετε λαδώσει και προθερμάνει προηγουμένως. Γεμίστε μέχρι το μισό και στη συνέχεια τοποθετήστε ένα κομμάτι σοκολάτας ή μαρμελάδα στο μέσο και καλύψτε το με ακόμη λίγο μείγμα. Κλείστε τη συσκευή. Στα 10 με 15 λεπτά ελέγξετε αν είναι έτοιμα. Αν χρειάζεται αφήστε ακόμη μερικά λεπτά. Αφαιρέστε τα και αφήστε τα να κρυώσουν. Διακοσμήστε τα με λιωμένη σοκολάτα ή διακοσμητικά της αρεσκείας σας και σερβίρετε.
Ingredients
Preparation
Mix well the melted butter, sugar, vanilla sugar, eggs and milk. Add the flour and baking powder and stir well until smooth. Use a piping bag to add into the greased and preheated baking pans, fill half of the pan, then place a piece of chocolate or marmalade in the centre and cover with batter. Close the device. After 10 – 15 minutes check if ready with a thin wooded stick, possibly continue baking.
Υλικά
Προετοιμασία
Ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά μέχρι να ομαλοποιηθούν. Τοποθετήστε το μείγμα σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής και αδειάστε το προσεκτικά στην συσκευή την οποία έχετε λαδώσει και προθερμάνει προηγουμένως. Αν θέλετε γεμίστε μέχρι το μισό και στη συνέχεια τοποθετήστε ένα κομμάτι σοκολάτας ή μαρμελάδα στο μέσο και καλύψτε το με ακόμη λίγο μείγμα. Κλείστε τη συσκευή. Στα 6 λεπτά ελέγχετε αν είναι έτοιμα. Αν χρειάζεται αφήστε ακόμη μερικά λεπτά. Πασπαλίστε τα με ζάχαρη άχνη. Διακοσμήστε τα με λιωμένη σοκολάτα ή διακοσμητικά της αρεσκείας σας και σερβίρετε.
Ingredients
Preparation
Mix well all ingredients until smooth. Use a piping bag to fill the greased and preheated baking pans. Close the device. After 6 minutes check if the pastry is done, possibly continue baking. In order to remove the donuts never use metallic objects. Sprinkle the warm donuts with some icing sugar.